Lakritstomte

Jobbar som servitris på en resturang, och mina chefer är lata små typer. De e lata och de e små, plus att de verkligen kan bete sig som svin. I alla fall så stod jag idag och pratade med en kund, och vi diskuterde just lakrits.
Då kom min chef och ställde sig bredvid och lyssnade, och då sa min kund, som är tysk ursprungligen till min chef att han var en lakritstomte. Och så fortsatte han med att säga och den svenska översättningen är lat gris tomte.
Gud vad jag skrattade! Jag trodde att jag skulle smälla av. Jag skrattade så jag grät.
Mina chefer är lata, de kan bete sig som grisar, och de är som små tomtar!
Han är sååå himla underbar. Min chef hade betett sig som ett svin, och det var precis vad jag behövde, så det tackar vi för.
Imorrn är det bara att jobba igen!!!

Amanda

I Göteborg

Är i Göteborg!!! Ska bo hos min kusin i några dagar. Ska bli så himla roligt!
Men resan ned hit var inte  att leka med. Jag satt på en buss i 8 timmar för att komma hit! Den stod dessutom helt still under ca 30 minuter för att vi satt fast vid ett ställe där de utförde vägarbete. Tjoho!!

Har dessutom nu på morgonen varit i kyrkan för att min yngre kusin konfirmerade sig! Det var såååå himla varmt!
Så vid 11 när konfirmationsgudstjänsten började så fick jag ett telefonsamtal från pappa som jag tryckta bort. Jag svär, 2 sekunder senare får jag ett sms som säger åt mig att gå upp, på vilket jag snabbt skickar ett ganska bryskt svar; Jag är i kyrkan!
Hehe! :d

Nej men i alla fall. Vill bara säga tack till Charlie som skickade mig ett underbart vykort från Cambridge! Tack!

Amanda

RSS 2.0